Sportsbar

‘’Bij ons kun je niet alleen terecht voor je training, maar ook ontspannen en genieten van heerlijke drankjes in onze gezellige sportsbar!’’

Sportsbar C-Zand

Wees welkom in onze gezellige sportsbar waar je na je workout lekker een verfrissend drankje kan komen drinken, een snack kan bestellen maar ook wedstrijden kunt kijken. Uiteraard verwelkomen we je ook zonder een geboekte sportsessie in onze sfeervolle bar voor een kopje koffie of een borrel. Regelmatig organiseren we toffe evenementen in onze sportsbar. In de zomer kun je bovendien heerlijk ontspannen op ons zonovergoten terras in de comfortabele loungezetels.

onze faciliteiten

Meetings & Events

Dynamische sportfaciliteiten

Bij Sportpaviljoen C-Zand bieden we een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor zowel sportliefhebbers als evenementorganisatoren. Je hebt de keuze om bij ons losse banen te huren voor allerlei sporten. Uiteraard zijn onze dynamische sportfaciliteiten ook te gebruiken voor meetings en andere soorten events.

Een ruime indoor hal

We beschikken over een ruime indoor-hal, ideaal voor een bootcamp of grootschalig sporttoernooi. Wij bieden de nodige ruimte en faciliteiten, in overleg kunnen we ook voorzien in catering.

Speciale evenementen

Als je een speciaal evenement zoals een bedrijfsuitje, vergadering of workshop wilt hosten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij het plannen van jouw activiteit op onze flexibele locatie.

Materiaal nodig?

Wil je graag verder vergadermateriaal zoals geluid of media-apparatuur? Dan verwijzen we je graag door naar onze partner Yaow! Events. Uiteraard kunnen we je voor de verdere vormgeving van je evenement in contact brengen met een aantal lokale, door ons aanbevolen, leveranciers

Reserveren

Ben je enthousiast en klaar om je plek te reserveren? Aarzel niet langer en boek nu je tijdslot bij Sportpaviljoen C-Zand.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een geweldige sportervaring. Neem de eerste stap en reserveer je plekje om te genieten van sport en plezier bij ons sportpaviljoen.