Over ons

Sportpaviljoen C-Zand is een unieke plek waar sport, ontspanning en vooral plezier hand in hand gaan. Met de mooiste sportfaciliteiten van de regio, een mondaine sportsbar en een team waar ze zelfs bij grote bekende voetbalclubs jaloers op zouden zijn, maken we ieder bezoek tot een unieke beleving.

Het sportcomplex met de mooiste ligging

Met een spiksplinternieuwe padelbaan, een prachtig kunstgras voetbalveld, vier luxe all-weather smashcourt tennisbanen, twee nette squashbanen, tafeltennistafels, dartboard, biljart én een kekke sporthal waar het heerlijk zaalvoetballen, basketballen, badmintonnen of apenkooien is, kun je bij ons helemaal los gaan, wat je favoriete sport ook is.

En ben je na afloop van je sessie helemaal voldaan? Geniet dan van een welverdiende warme douche in één van de vier ruime kleedkamers of spring in de Noordzee, op een steenworp afstand van onze faciliteiten. Bijkomen doe je in de luxe ingerichte sportsbar of op het gezellige terras, waar één van onze medewerkers je met een brede glimlach een lekker koud drankje serveert, optioneel met versnapering!

Meer dan sport

C-Zand is naast sportcomplex ook een plek waar ontmoet, vergaderd en gefeest wordt. Wij organiseren zelf regelmatig leuke activiteiten, zoals sporttoernooien, bingoavonden en zomerfeesten, dus houdt onze socials in de gaten! Heb je zelf een leuk idee of zoek je de perfecte locatie voor jouw bootcamp of (sport-)evenement? Aarzel dan zeker niet om even contact op te nemen. Er is heel veel mogelijk en wij denken graag met je mee!

Sport, pause, play!
Bij Sportpaviljoen C-Zand is er voldoende mogelijkheid tot sport, ontspanning en plezier. Boek een baan voor een sportieve sessie, ontspan in onze sfeervolle sportsbar onder het genot van een drankje of speel een potje tafelvoetbal of darts.

Maak kennis met het team

Ons team

Even voorstellen! Ons sportieve en goedlachse team staat te popelen om je te ontvangen. Onder aanvoering van ervaren beheerders Anna en Lennard doen wij er alles aan om jouw bezoek aan de faciliteiten en de sportsbar keer op keer weer tot een belevenis te maken. Of je nu wilt padellen, voetballen, darten of gewoon een praatje wilt maken: je bent van harte welkom!

Anna
Lennard
Bert
Michel
Trudy

Reserveren

Ben je enthousiast en klaar om je plek te reserveren? Aarzel niet langer en boek nu je tijdslot bij Sportpaviljoen C-Zand.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een geweldige sportervaring. Neem de eerste stap en reserveer je plekje om te genieten van sport en plezier bij ons sportpaviljoen.