Activiteiten

Padel

Padel, de opwindende racketsport die wereldwijd snel terrein wint, heeft zijn intrede gedaan in Cadzand en neemt zijn plek in te midden van de reeds bestaande sporten in Sportpaviljoen C-Zand. De aanwezigheid van een indoor padelbaan zal niet alleen de sportgemeenschap van Cadzand en omgeving verenigen, maar ook nieuwe enthousiastelingen aantrekken die nieuwsgierig zijn naar deze boeiende nieuwe sport.

Basketbal

Wil je graag een snelle een-op-een wedstrijd spelen en je dribbelvaardigheden aanscherpen? Boek dan een baan voor een fijne basketbal sessie!

Gymnastiek

Onze goed uitgeruste zaal biedt een scala aan mogelijkheden voor gymnastiek, waaronder rekstokken, matrassen en andere essentiële apparatuur. Uiteraard kan je de zaal ook gebruiken voor (actieve) yogasessies en pilates.

Voetbal

Of je nu een doeltreffende aanvaller bent, een strategische middenvelder, of een solide verdediger, ons kunstgrasveld biedt de perfecte ondergrond voor een spannende voetbalervaring.

Badminton

Badminton, een sport die snelheid, behendigheid en tactiek combineert, vindt zijn thuisbasis in onze sporthal. Onze indoor badmintonbaan is ontworpen om badmintonliefhebbers van alle niveaus een optimale speelervaring te bieden.

Tafeltennis

Tafeltennis is meer dan alleen een recreatieve activiteit; het is een sport die strategie, snelheid en hand-oogcoördinatie combineert. Naast de fysieke voordelen bevordert tafeltennis ook sociaal contact en competitieve geesten. Het is een sport die geschikt is voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus, waardoor het een populaire keuze is voor zowel recreatieve als serieuze spelers. Dus speel je graag een potje tafeltennis? Wij zetten de tafel met plezier voor je klaar, inclusief batjes en ballen.

Squash

Squashen is niet zomaar een sport; het is een intensieve work-out waarbij je al je energie kwijt kunt. Bij Sportpaviljoen C-Zand hebben we twee topklasse indoor squashbanen die perfect zijn afgestemd op jouw behoefte aan een uitdagende en dynamische sport.

Tennis

Onze vier outdoor tennisbanen, gericht op het zuiden, hebben een smashcourt ondergrond, oftewel ‘kunstgravel’ en zijn het hele jaar door, op elk moment bespeelbaar en uniek in de streek. Wij beschikken ook over één hardcourt binnenbaan.

Reserveren

Ben je enthousiast en klaar om je plek te reserveren? Aarzel niet langer en boek nu je tijdslot bij Sportpaviljoen C-Zand.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een geweldige sportervaring. Neem de eerste stap en reserveer je plekje om te genieten van sport en plezier bij ons sportpaviljoen.